DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
2015-05-03
Stadion formájú tortával ünnepelték az egy éves Stadiont
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
Az elmúlt egy esztendő alatt 23 meccset játszottak a Nagyerdei Stadionban. 160 ezer jegy és 18 ezer stadionkártya talált gazdára és eddig 85 olyan rendezvény zajlott itt, aminek nem volt köze a futballhoz.

A Nagyerdei Stadion első születésnapján ezért volt mit ünnepelni.

Számos szórakoztató programmal készültek a szervezők, kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgözték a fellépők, táncosok és együttesek színvonalas produkciói, melyek után következett az, amire már oly’ sokan vártak: a Nagyerdei Stadion háromszáz szeletes tortája, melyből sokaknak jutott egy-egy szelet.

A torta szeletelésében Papp László polgármester, Kósa Lajos országgyűlési képviselő és Szakály Péter vezetésével a Loki több játékosa is közreműködött.

A Stadiont építő cég vezetője, Szűcs Gyula elnök-vezérigazgató büszke arra, hogy ez az aréna lett a tavaly épült stadionok közül a negyedik legszebb a világon egy független zsűri szerint.

"Én azt gondolom, ugyanúgy áll a Stadion, ahogy egy évvel ezelőtt itt hagytuk. Nagyon jó érzés volt azokon a rendezvényeken jelen lenne, amikor telt ház volt a Stadionban. Olyan atmoszférája, hangulata volt, ami szinte elképzelhetetlen..." - mondta Szűcs Gyula a HUNÉP Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A helyszínen készített interjú az alábbi linken található:
http://www.dehir.hu/videogaleria/meg-a-torta-is-stadion-formaju-volt-a-szulinapon/

Forrás: www.dehir.hu
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300