Főoldal - Hírek

A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
2015-05-03
Stadion formájú tortával ünnepelték az egy éves Stadiont
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
Az elmúlt egy esztendő alatt 23 meccset játszottak a Nagyerdei Stadionban. 160 ezer jegy és 18 ezer stadionkártya talált gazdára és eddig 85 olyan rendezvény zajlott itt, aminek nem volt köze a futballhoz.

A Nagyerdei Stadion első születésnapján ezért volt mit ünnepelni.

Számos szórakoztató programmal készültek a szervezők, kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgözték a fellépők, táncosok és együttesek színvonalas produkciói, melyek után következett az, amire már oly’ sokan vártak: a Nagyerdei Stadion háromszáz szeletes tortája, melyből sokaknak jutott egy-egy szelet.

A torta szeletelésében Papp László polgármester, Kósa Lajos országgyűlési képviselő és Szakály Péter vezetésével a Loki több játékosa is közreműködött.

A Stadiont építő cég vezetője, Szűcs Gyula elnök-vezérigazgató büszke arra, hogy ez az aréna lett a tavaly épült stadionok közül a negyedik legszebb a világon egy független zsűri szerint.

"Én azt gondolom, ugyanúgy áll a Stadion, ahogy egy évvel ezelőtt itt hagytuk. Nagyon jó érzés volt azokon a rendezvényeken jelen lenne, amikor telt ház volt a Stadionban. Olyan atmoszférája, hangulata volt, ami szinte elképzelhetetlen..." - mondta Szűcs Gyula a HUNÉP Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A helyszínen készített interjú az alábbi linken található:
http://www.dehir.hu/videogaleria/meg-a-torta-is-stadion-formaju-volt-a-szulinapon/

Forrás: www.dehir.hu
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
A Nagyerdei Stadion Első Születésnapja
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300