DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Sporttudományi Oktatóközpontot épít a Debreceni Egyetem, pályákkal, lelátóval
2015-03-25
Támogatta a kormány az egyetem pályázatát, 1 milliárd 800 millió forintot költhetnek a sportlétesítményre.
Sporttudományi Oktatóközpontot épít a Debreceni Egyetem, pályákkal, lelátóval
A Móricz Zsigmond út és Dóczy József utca sarkán található DEAC egyetemi sporttelep közel 90 éve szolgálja a sportolókat és a szurkolókat. Az utóbbi években jelentős fejlesztéseken esett át, többek között műfüves kispályákkal, rekortán futópályával is gazdagodott. A fejlődés nem áll meg.

Támogatta ugyanis a kormány a Debreceni Egyetem pályázatát, így az intézmény uniós és állami forrásból Sporttudományi Oktatóközpontot építhet. Az egyetemnek önerőt sem kell biztosítani a beruházáshoz. Az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

A Dehir.hu megkeresésére Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja elmondta, a létesítmény a sporttudományi oktatást, kutatást, emellett az egyetemi verseny- és szabadidősportot fogja szolgálni. Az épületben egy 1166 négyzetméteres játéktér, egy 679 négyzetméteres szertorna és torna edzőterem, egy kisebb edzőterem, továbbá az ezeket kiszolgáló helyiségek – tanári szobák, öltözők, mosdók, orvosi szoba, kisebb termek és raktárak – is lesznek. Az oktatóközpontban a vendégek fogadására egy közel négyszáz férőhelyes lelátó is rendelkezésre áll majd. A létesítmény három szintes lesz, a pince- és a földszint, valamint az emelet együttes hasznos területe 4200 négyzetméter lesz.

A kalkulációk szerint 1 milliárd 678 millió forintba kerül majd a létesítmény, melyet az Egyetem téri campus Dóczy utcai sporttelepének keleti sarkában, a Matematika épület közelében építenének meg – tudtuk meg Bács Zoltántól. Emellett 120 millió forint jut majd a berendezésre, eszközök, sportszerek beszerzésére.

A Sporttudományi Oktatóközpontot a remények szerint már idén ősszel, október 31-ére felépítenék. A közelgő határidő miatt a Debreceni Egyetem január végén már kiírt egy feltételes közbeszerzési eljárást, melyen a kivitelezőt keresik. A pályázók március 2-án adták be ajánlataikat. A közbeszerzési eljárás folyamatban van, a végső döntésig azok adatai nem nyilvánosak, így egyelőre nem tudni, hányan jelentkeztek a kiírásra.

Az, hogy mikor kezdődhet az építkezés, az egyetem pályázatának elbírálásától, illetve a kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás lezárásától függ.

A Debreceni Egyetem vezetése délután sajtótájékoztatót is tartott a beruházásról.

Szilvássy Zoltán rektor kiemelte, „a Debreceni Egyetemnek az oktatásban, az innovációban és az ipari kapcsolatokban több stratégiai fejlesztési terve is van. Ezek között az egyik kiemelt terület a sporttudományokhoz kapcsolódó fejlesztési koncepció, aminek fontos feltétele a Sporttudományi Oktatóközpont, ahol alapvetően oktatási tevékenység folyik majd. Emellett a sporttudományhoz, valamint az oktatáshoz egyaránt kapcsolódó kutatásoknak is otthont ad az új létesítmény, és természetesen sportolásra is lesz mód”.

Bács Zoltán pedig arról is beszélt, hogy több mint egy évtizedes álom válik valóra , eddig ugyanis az intézmény sok ezer hallgatójának az Egyetem téri campuson nem volt sportolási lehetősége fedett helyen, ez a probléma a Sporttudományi Oktatóközpont megépülésével megoldódik.

A helyszínen készített videó megtekinthető az alábbi linken:
http://www.dehir.hu/debrecen/sporttudomanyi-oktatokozpontot-epit-a-debreceni-egyetem-palyakkal-lelatoval/2015/03/25/

Forrás: www.dehir.hu
Sporttudományi Oktatóközpontot épít a Debreceni Egyetem, pályákkal, lelátóval
Sporttudományi Oktatóközpontot épít a Debreceni Egyetem, pályákkal, lelátóval
Sporttudományi Oktatóközpontot épít a Debreceni Egyetem, pályákkal, lelátóval
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300