DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Tudománnyal a sportért
2015-05-21
Az egyetem és a város sportéletét is segíti az őszre megépülő sportközpont.
Tudománnyal a sportért
Több mint húsz napja indult meg a Debreceni Egyetem (DE) Sporttudományi Oktatóközpontjának építése, s a tervek szerint őszre el is készülhet a közel kétmilliárd forintból megvalósuló, háromszintes létesítmény. A szerdai alapkőletételen Bács Zoltán, a DE kancellárja elmondta, régi álom valósul meg ezzel, hiszen már 1937-ben is tervben volt egy sportcsarnok megépítése. A négyezer-kétszáz négyzetméteres centrum lényege, hogy a sportolni vágyó egyetemisták és helyi lakosok is megtalálhassák benne számításaikat, ugyanakkor tudományos, oktatási feladatokat is ellásson.

– A versenysport tudományos háttér nélkül ma már nem létezik – fogalmazott Papp László polgármester, aki szerint az egyetem és a város sportstratégiái remekül erősítik egymást, az elmúlt évek fejlesztései pedig lehetővé tették, hogy közel valamennyi, nemzetközi szinten is űzhető sportág otthonra találhatott Debrecenben. – Mindehhez a Nagyerdei Stadionban kialakítandó sportlogisztikai és egészségügyi központ is hozzájárulhat, ahol a tehetségek felkutatása és kiválasztása történhet meg – árulta még el.

Forrás: www.haon.hu
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Tudománnyal a sportért
Forrás: www.haon.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300