DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

A felújítás alatt álló nagyerdei víztoronyban jártunk, patak is lesz a lábánál – videóval
2015-06-06
Néhány hét múlva megnyitják a látogatók előtt a víztornyot, melyben kiállítótermet és vízbárt is kialakítanak.
A felújítás alatt álló nagyerdei víztoronyban jártunk, patak is lesz a lábánál – videóval
Szeptemberben kezdődött meg a nagyerdei víztorony felújítása. A turisták és a debreceniek most még csak az utcáról nézhetik meg a város új látványosságát, néhány hét múlva azonban a kilátóba is felmehetnek, ahonnan gyönyörű a panoráma. A stadiont, az egyetemet, a strandot, a ködszínházat, sőt még a Nagytemplom tornyait is láthatják. Az épületben kiállítótér is lesz, mely időszakos tárlatoknak ad majd helyet, s amit a Pallagi út felől közelíthetnek majd meg a látogatók.

A kiállítás után a látogatók felfrissülhetnek a víztoronyban kialakított vízbárban, és sportolhatnak is. A vízbár teraszán mászófalat is kialakítottak. A Pallagi út felőli bejáratnál pedig egy mesterséges patak folyik majd.

A 102 éves műemléképületet uniós forrásból alakítja át igazi turisztikai látványossággá a víztornyot kezelő Debreceni Egyetem. Törös Attila projektmenedzser elmondta az 500 millió forint értékű beruházással június végén készülnek el.

A nagyerdei víztornyot Fried és Adorján koncepciója alapján építettek meg 1913-ban. A 40 méter magas létesítmény klinikák vízellátását szolgálja: 1000 köbméternyi vizet tárol. Vasbetonból épült, a felső kupolája pedig eredetileg vörösréz-burkolatú. Körfolyosóiról páratlan kilátás nyílik az egész környékre. Alsó két szintjén kávéház lett volna, de ez nem valósult meg. Vendéglő viszont – a leírások szerint – volt benne, a Pallagi úti fronton pedig csobogó. A víztornyot egyébként felépítése óta még egyszer sem újították fel. A rekonstrukció után a víztorony az eredeti funkcióját is megtartva továbbra is biztosítja majd a klinikák vízellátását.

A helyszínen készített videó megtekintető az alábbi linken:
http://www.dehir.hu/debrecen/a-felujitas-alatt-allo-nagyerdei-viztoronyban-jartunk-patak-is-lesz-a-labanal-videoval/2015/06/03/

Forrás:www.dehir.hu
A felújítás alatt álló nagyerdei víztoronyban jártunk, patak is lesz a lábánál – videóval
Panoráma a Víztoronyból. Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300