DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

A HUNÉP alakítja internátussá a volt debreceni gimnáziumot
2015-07-07
1 milliárd 299 millió forinttal a debreceni székhelyű HUNÉP Universal Zrt. nyerte a Tiszántúli Református Egyházkerület nyílt közbeszerzését, amelyen a református oktatási intézmények felújítását kérte.
A HUNÉP alakítja internátussá a volt debreceni gimnáziumot
Amint arról nálunk is olvashattak, Orbán Viktor 2013 májusában jelentette be a Nagytemplomban, hogy 2017-ig, az egyetemes reformáció 500. évfordulójáig az állam tízmilliárd forint támogatást ad a Református Kollégium és intézményei megújítására.

A Tiszántúli Református Egyházkerület mintegy kétmilliárd forintból alakította át és újította fel a Péterfia utca 1-7. szám alatt lévő épületet, mely korábban a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Tanítóképző Karának volt az épülete. Az átalakítás után ebbe az épületbe költözött a Debreceni Református Kollégium gimnáziuma és általános iskolája (Kisrefi) is.

A gimnázium eddig használt épülete korábban internátus volt, azt visszaállítják eredeti állapotába, míg az általános iskola épületébe költözik a kerületi és kollégiumi levéltár, valamint a nagykönyvtár és a múzeum gyűjteménye.

Az eredetileg becsült nettó 1 milliárd 315 millió forint helyett 1 milliárd 299 millió forinttal a debreceni székhelyű HUNÉP Universal Zrt. nyerte a Tiszántúli Református Egyházkerület nyílt közbeszerzését, amelyen a református oktatási intézmények felújítását kérte – az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A projekt két részből áll. Az első a Debreceni Református Hittudományi Egyetem A jelű épülete homlokzati nyílászáróinak cseréje, valamint egy belső falépcső felújítása. A második rész a gimnáziumi internátus kialakítása, a jelenlegi református gimnázium átalakításával és felújításával.

A tenderre két ajánlat érkezett, a vesztes ajánlatot a zalaegerszegi székhelyű ZÁÉV Építőipari Zrt. adta.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert úgy, hogy az értékelésnél 60 súlyszámmal szerepelt az ár és 30 súlyszámmal a környezetvédelmi fenntarthatóság.

Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300