DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Rangos elismerést kapott az IT Services debreceni székháza – videóval
2015-10-19
Vidéken az IT Services Hungary által bérelt irodaház az első, mely megkapta az úgynevezett BREEAM minősítést.
Rangos elismerést kapott az IT Services debreceni székháza – videóval
A debreceni innovációs és tudásparkban 2009 óta áll az irodakomlexum, amit a tulajdonos a legmodernebb környezetvédelmi szempontok alapján építtetett. A meglévő ingatlanok kategóriában az épület két nagyon jó minősítést kapott. Az erről szóló oklevelet ma adták át. A vidéki nagyvárosokban álló épületek közül ilyet még egyetlen sem kapott. Az építtető-tulajdonos azt mondta a nemzetközi minősítés kapcsán, hogy ez egy újabb mérföldkő a cégük életében.

- Mi kértük ezt a minősítési eljárás, hiszen szerettünk volna a trendeknek megfelelni. Budapesten ez már egy ismertebb kategória – mondta el Mózes István, a Hun-Office Kft. ügyvezetője.

Barta Zsombor, aki a minősítést végezte, arról beszélt: ez egy olyan angolszász rendszer, amivel az épületek környezettudatosságát és fenntarthatóságát mérik egységes szempontok alapján. Magyarországon jelenleg 60 olyan épület van, ami kiérdemelte ezt a tanúsítványt.

- Olyan nemzetközi sztenderdek, normák, irányelvek szerint mértük a háznak a teljesítményét, melyek megállják a helyét bárhol a világon – hallhattuk Barta Zsombor BREEAM-minősítőt.

Az épületet az IT Services Hungary bérli. 1500-an dolgoznak itt, ügyelve a környezettudatos magatartásra. A vállalat már az épület tervezésénél megfogalmazta igényeit, az irodaházat olyan technológiával építtették meg, aminél az egyik fő szempont a környezettudatosság volt.

- Mind a vízfelhasználás, mind a hűtés-fűtés tekintetében el lehet mondani, hogy alacsony energiafelhasználású az épület, és olyan a kialakítása, mely a gazdaságos üzemeltetést elősegíti – magyarázta Pajor Péter, az IT Services Hungary létesítményüzemeltetés-vezetője.

Papp László polgármester szerint az IT-hez hasonló szolgáltató központok, vagyis az SSC szektor az egyik legjelentősebb gazdasági területté lépett előre Debrecenben. A fejlődést jól mutatja a BREAM-minősítés is, mert egy helyi cég által készített épület kapta azt. A város tehát a leghatékonyabb irodaépületeket tudja biztosítani a szektorban működő cégek számára.

- Nagyon jó üzenete van a jövőt illetően, hiszen Debrecen nagyon komoly ambíciója, hogy ebben a szektorban tovább erősítse a pozícióját, és a jelenlegi 2 és fél ezer foglalkoztatotti létszámot akár 5 ezerre, vagy a fölé is fölvigye, hiszen minden adottságunk megvan ehhez – nyilatkozta Papp László polgármester.

A nemzetközi minősítést egyre több Magyarországra települő vállalat igényli. Ha egy épület megkapta azt, fenn is kell tudni tartania, mert a jogosultságot évente felülvizsgálják.

A videó megtekinthető az alábbi linken:
http://www.dehir.hu/gazdasag/rangos-elismerest-kapott-az-it-services-debreceni-szekhaza/2015/10/16/

Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300