DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
2015-11-27
A centrum a tervek szerint segíti majd a kutatást, a fejlődést és a versenyeredmények javulását több sportágban.
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
A Sporttudományi Oktatóközpont átadása győzelem és jelentős lépés az újabb győzelmek felé, amit majd az itt sportoló hallgatók és oktatók vívnak ki a jövőben – mondta avató beszédében Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A tárcavezető hozzátette, a Debreceni Egyetem jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy sportoló és sportszerű nemzetté váljunk.

- Mindaz, ami a sportolás körül, így a szabadidősport, a tömegsport, a diáksport, az élsport, az iskolai sport körül kialakult és visszük előre, annak meg kell legyen a tudományos háttere, a kutatói bázisa, az együttműködése az edzőképzésben – hallhattuk Balog Zoltán minisztert.

A Sporttudományi Oktatóközpont átadásán Papp László polgármester kijelentette, Debrecen igazi egyetemváros, mivel itt a város és az egyetem vezetése a fejlesztési tervek megalkotásakor együtt gondolkodik a város jelenéről és jövőjéről. Éppen ezért válhat Debrecen sportéletének szerves részévé az új egyetemi létesítmény.

A közismerten sportrajongó Kósa Lajos országgyűlési frakcióvezető beszédében azt mondta: a sport és a kultúra elválaszthatatlan, a Debreceni Egyetem pedig ennek szellemében működik és ez példaértékű.

- A Debreceni Egyetem egyedülálló módon egy olyan sporttudományos modellt képvisel az országban, amely a sportot a többi tudományterülettel egyenrangú ügyként kezeli – mondta Kósa Lajos.

Szilvássy Zoltán rektor azt mondta, fontos az infrastruktúra, de ami mögötte van, az még fontosabb.

- A sportcsarnok mögött olyan egyetem van, ami természettudományos, orvostudományi, gyógyszerésztudományi, bölcsészettudományi háttérrel kívánja szolgálni a sporttal kapcsolatos képzéseket, emellett a sporttevékenységeket és a sporttal kapcsolatos innovációt is – mondta el Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora.

A rektor hozzátette, a létesítményt nem csak az egyetemisták használhatják majd, a kapui ugyanis minden debreceni előtt nyitva állnak.

Az egymilliárd 800 millió forint uniós támogatásból megépült háromszintes épületben egy csaknem 1200 négyzetméteres multifunkcionális játéktér van négyszáz férőhelyes lelátóval. Az új létesítményben számos edzőterem és egyéb korszerűen felszerelt helyiség is található.

Forrás: www.dehir.hu
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Új csarnokban sportolhatnak mostantól a debreceniek
Forrás: www.haon.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300