DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Új lakások épülnek a Nagyerdő peremén
2016-01-20
Érzékelték az élénkülő piaci igényt, ezért úgy döntöttek, hogy nagyszabású lakásépítésbe fognak.
Új lakások épülnek a Nagyerdő peremén
A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. számára nem ismeretlen terep a lakásépítési piac, hiszen évekkel ezelőtt Debrecenben és a fővárosban is részt vettek ilyen típusú ingatlan-fejlesztésekben. Most megint fantáziát látnak a lakásbizniszben. Nem is akárhol…

Miért éppen most?

„Részvénytársaságunk két esetben foglalkozik ilyen típusú ingatlanfejlesztéssel; akkor, ha erre piaci igény mutatkozik (márpedig az új családtámogatási rendszer okán most mutatkozik), illetve akkor, amikor a megrendelői oldalról (akár közbeszerzéses keretben, akár egyéni megrendelői részről) nincs meg az az építőipari piaci igény, ami ahhoz kell, hogy a részvénytársaságunk a megszokott forgalmát tudja tartani. Ilyenkor, mintegy hiánypótlásként projektcégben fejleszteni kezdünk, és a projektcég értelemszerűen a csoport tagjával, a HUNÉP-el végezteti a kivitelezést” – tájékoztatott Szűcs Gyula vezérigazgató, mielőtt a legújabb projektjükre tért.

Exkluzív környezet

Elmondta, hogy a közelmúltban Debrecen egyik frekventált helyén (a Dóczy József és a Békessy Béla utcák kereszteződésében) megvásároltak 1,1 hektár beépített területet, a volt gyógyszertári központ épületegyüttesét.

– Márciusban az épületeket lebontjuk, a telket beépítésre alkalmassá tesszük, és a terveink szerint májusban elkezdődhet a mintegy 200 lakást magában foglaló projekt kivitelezése a Nagyerdő peremén. Egyetemistáknak apartmanokat, illetve nagyobb lakásokat fogunk építeni, 45 és 90 négyzetméter közötti alapterülettel. Az átadást 2017. július végére tevezzük, egy hónappal az egyetem őszi tanévnyitóját megelőzően. Mivel az egyetemen jelentős számú (mintegy 3 ezer) diákszálló-férőhellyel rendelkezünk, van tapasztalatunk arról, hogy a fiatalok meddig akarnak kollégiumban lakni, és mikor jön el az az idő, amikor nagyobb szabadságra vágynak és albérletet vagy esetleg saját lakást keresnek – fogalmazott Szűcs Gyula. Az általa vezetett cég egyébként olyan megaberuházásokkal is megbirkózott már, mint például a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója.

Forrás: www.haon.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300