DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
2016-02-19
Hun-Office Irodaház Debrecen - Az Év Legzöldebb Projektje 2015 - I. helyezett
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Rövid bemutatkozás

Az irodakomplexum 2009 tavaszán került átadásra. A tervek a Bérlő IT Services Hungary Kft. által meghatározott paraméterek alapján valósultak meg. A beépített alapterület mintegy 5.000 m2, a három szárnyat magába foglaló épületegyüttes nettó irodaterülete mintegy 12.800 m2. Az épület „A“ kategóriás irodaterületeket foglal magába, illetve a munkavállalók ellátását biztosító kantin, büfé, étterem együttesét, 750 négyzetméteren.

A telek területe 38.090 m2, a beépítettség 14,32 %, a zöldfelület 22.705 m2, ami a terület 60%-a. A dolgozók gépjárművel történő parkolását 435 db parkoló biztosítja, valamint a kerékpárral közlekedők részére 200 db kerékpártároló került elhelyezésre. A zöldterületet több szintű növényzet alkotja, melyen fák, cserjék, talajtakaró cserjék, különböző évelők és fű telepítése történt. A telekhatáron természetes kerítést valósítottunk meg, sövény ültetésével.

Okok, amiért a díjra érdemes

2014 nyarán kezdtük meg az épületünk BREEAM In-Use minősítését és az ehhez kapcsolódó intézkedések megtételét. A minősítés abból a szempontból is egyedi, mert ez az első Budapesten kívüli irodaház, mely ezt a minősítést megkapta Magyarországon. A minősítésre való felkészüléskor egy sor olyan, nemzetközi “best-practise” normáknak is megfelelő intézkedést és irányelvet vezettünk be, mely mind segíti épületünk a környezetre való terhelését csökkenteni és az épület üzemeltetésünket is környezettudatosabbá tenni.

Itt említeném meg, hogy:
- Engedélyeztettünk egy sekély mélységű talajvíz kutat, melyet 2015 tavaszán üzemeltünk be. Ez teljes mértékben biztosítja a szükséges öntözővíz mennyiségét talajvízből. Ezzel az intézkedéssel jelentős mértékű hálózati vízfogyasztás csökkenést tudtunk elérni.
- Alacsony vízfogyasztású perlátorokat szereltünk fel a vizes helyiségekben, annak érdekében, hogy a vízfogyasztás 20-30 százalékkal csökkenjen.
- Kertészeti irányelvet dogoztunk ki a kertészek számára, mely tartalmazza mind a növényvilág fenntartására, mind az állatvilág megtelepedésére tett javaslatokat (növények telepítése, metszés, vágás stb.) és a biodiverzitás növelését.
- Az alternatív közlekedést segítendő, további kerékpártárolókat helyeztünk ki a dolgozók részére, ezzel a BREEAM követelményeit is jóval felülmúltuk.
- A bérlők számára biztosítjuk az alternatív közlekedést (kerékpár tárolók, tusolók, öltözők, tömegközlekedés).
- Az üzemeltetésre vonatkozó környezettudatos beszerzési irányelveket fogalmaztunk meg és vezettünk be annak érdekében, hogy környezetbarát termékeket részesítsünk előnyben az üzemeltetés során.
- Az energiára és a vízfelhasználásra vonatkozóan is irányelveket fogalmaztunk meg és vezettünk be.
- Az említett irányelveinket rendszeres időközönként felülvizsgáljuk.

Nemzetközi zöld minősítés(ek):

BREEAM in-Use
BES 5058 Part 1 (Asset Rating) Very Good
BES 5058 Part 2 (Building Management) Very Good
Dátum, 2015 június 17.

Közreműködők:

Tulajdonos:
Hun-Office Kft.
Kivitelező:
HUNÉP Universal Zrt.

Forrás: www.azevirodaja.hu
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Az Év Irodája (2015) - Díjátadó Gála
Forrás: www.azevirodaja.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300