DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
2016-05-03
Rangos elismerést kapott a református Nagytemplom. De az Agórában és a Nagyerdei Stadionban is volt ok az örömre.
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
A debreceni Nagytemplom műemlék helyreállítás és épületrehabilitáció kategóriájában nyerte el 2015. építőipari nívódíját.

A díjátadón felidézték a nagy munka fázisait. A felújítás 2013-ban kezdődött el. A Nagytemplom teljes külső festést kapott, felújították az épület díszeit, az elektromos hálózatot, kicserélték a padokat, új meghajtó szerkezet került a toronyórába. Csak egy példa a munka méreteire: a templom padlójához 7500 követ használtak fel.

Pallay Tibor, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány elnöke elmondta: példaértékű, amilyen magas szinten tudja ellátni a Nagytemplom a hitéleti mellett a látogatói funkcióját.

Komolay Szabolcs alpolgármester azt emelte ki, hogy a díj ékes bizonyítéka annak, milyen jelentős építőipari potenciállal rendelkezik Debrecen városa. Olyan minőségi munkára képesek az itteni szakemberek, ami a hazai mellett a nemzetközi szakma elismerését is képes kivívni.

Fekete Károly püspök pedig hangsúlyozta: a református Nagytemplom a modern gyülekezeti élet megteremtéséhez ad méltó mintát. A püspök köszönetet mondott mindenkinek, aki szerepet játszott a felújításban.

Másfél órával később az Agóra Tudományos Élményközpontban is ünnepeltek. Itt Pajna Zoltán a megyei közgyűlés elnöke az építőipar műszaki megoldásaira hívta fel a figyelmet. Elmondta: nem csak a tudomány, hanem az építőipar magas színvonalát is meg lehet ismerni ebben az épületben.

Az Agórát középület kategóriában díjazták. A tudományos élményközpontot megnyitása óta több, mint 35 ezren keresték fel. Szintén középület kategóriában kapott építőipari nívódíjat a Nagyerdei Stadion. Szűcs Gyula, a generálkivitelező Hunép Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: a legbüszkébb arra volt, hogy az építő konzorcium tagjai debreceniek voltak.

Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a stadion funkcionalitását hangsúlyozta. “A stadion bebizonyította, hogy a kitűzött céloknak megfelelően többfunkciós épület. Hiszen a virágkarneváltól a Campus Fesztiválon át a labdarúgó eseményekig nagyon sok minden volt itt már”, mutatott rá Kósa Lajos. Az országgyűlési képviselő jó focit kívánt a szurkolóknak és azt, hogy a jó játék hozzon sok-sok szurkolót a nívódíjas aréna lelátóira.

Video a helyszínről:
http://www.dehir.hu/debrecen/epitoipari-nivodijat-kapott-a-civisvaros-messze-foldon-hires-ekessege/2016/05/01/

Forrás: www.dehir.hu
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Építőipari nívódíjat kapott a cívisváros három ékessége
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300