DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
2016-11-02
Negyed évszázada létezik a HUNÉP Zrt. A jubileumi ünnepségen bőven volt mire visszatekinteni.
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
Huszonöt éve épít, felújít, átalakít a térség egyik leghatékonyabb, legkeresettebb építészeti vállalkozása, a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. A cég számos olyan beruházást végzett el az elmúlt években a városban, amelyekkel hozzájárult ahhoz, hogy még élhetőbb, és még szerethetőbb legyen Debrecen. A vállalat pénteken este tartott ünnepséget a Nagyerdei Stadionban, ahol a jubileum alkalmából emlékeztek meg az elmúlt huszonöt év eredményeiről.

Az ünnepséget megelőző sajtótájékoztatón elhangzott: öt évvel az átalakulás után a cég árbevétele közel járt a 2 milliárd forinthoz, a tizedik évfordulót követő évben ugyanez a mutató már 6,3 milliárd volt, s 2005 óta 9 milliárd forint körül alakul az árbevétel.

A tájékoztatón az is kiderült, hogy ez a jubileum az átalakulás, megalakulás évfordulója. Huszonöt évvel ezelőtt egy cég elindult a maga útján, manapság pedig a HUNÉP Zrt. már egy 370 embert foglalkoztató holding tagja. Esernyőszervezetként három vagyonkezelő társaság fogja össze huszonkét különböző cég tevékenységét. A klasszikus építési vállalkozási piac mellett a HUNÉP-csoport otthonosan mozog az ingatlanhasznosítás/üzemeltetés területén, specialistának számít az oktatási, egészségügyi és sportingatlanok fejlesztésében, műemlékek felújításában.

A negyedszázados évforduló alkalmából rendezett ünnepségen Szűcs Gyula, a HUNÉP Zrt elnök-vezérigazgatója azt mondta, a holding irányítói a siker külön mutatójaként értékelik, hogy magas az úgynevezett „első munkahelyes” foglalkoztatottak aránya a csoportnál, s aki ennél a cégnél kezdi a pályafutását, az meg is ragad a HUNÉP-nél.

Az ünnepségen Papp László, Debrecen polgármestere kiemelte, nagyon fontos vállalat a HUNÉP Debrecen számára, mert a cég sokat tett azért, hogy a város a mostani arcát mutathassa.

- Ha valamit sikertörténetnek lehet nevezni egy céges környezetben, akkor a HUNÉP 25 évéről nyugodtan el lehet ezt mondani. Egy olyan cégről van szó, mely rengeteget tett hozzá a város gazdaságához és arculatához egyaránt. Ami Debrecenben a HUNÉP Zrt. keze nyomát viseli, az büszkeségévé válik a városnak. Elég, ha csak a stadiont, vagy a jelentősen átalakított Nagyerdőt és más egyéb építményeket, bírósági, egyetemi épületeket vesszük figyelembe, akkor büszkén tekinthetünk vissza a HUNÉP esetében az elmúlt huszonöt évre – nyilatkozta a polgármester.

Hozzátetette, nagyon optimista Debrecen jövőjét illetően, sok lesz a munka, az Új Főnix Terv bőven adhat majd feladatokat az építőipari vállalkozásoknak, és akár a HUNÉP is kiveheti majd a részét a munkákból. Kiemelte, a HUNÉP Zrt. egy olyan cég a városban, amelynek jövője nagyon perspektivikus.

A vállalat az 1991-es részvénytársasággá alakulás után, a privatizációs folyamat eredményeképpen 200 millió forintos alaptőkével került 1992-ben az államtól magántulajdonba. Az évek során a cég dinamikus fejlődésnek indult, folyamatosan nyereségessé vált: a jórészt magasépítési munkákból származó árbevétel az évek során megtöbbszöröződött. A HUNÉP jelenleg az ágazat egyik legjelentősebb építőipari szervezetének számít, tevékenységét több alkalommal fontos szakmai díjakkal ismerték el. A cég eddig összesen hat alkalommal kapott nívódíjat, többek között a Debreceni Egyetem Nagyerdei Campusán található Élettudományi Épületért, tavaly pedig a Debreceni Nagyerdei Stadion rekonstrukciójáért és a Tudományok palotájáért ítélték oda nekik az elismerést.

A HUNÉP emellett hétszer kapott mesterdíjat, egyebek mellett a Tudományos Élményparkban elvégzett szerkezetépítési és homlokzati üvegfelület építési munkákért, valamint a Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának projektvezetésében végzett tevékenységéért is. Dolgoztak a Postás Üdülő rekonstrukcióján is, amiért a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumtól megkapták az Év Akadálymentes Épülete Építészeti Nívódíjat.

A helyszínen készített videó megtekinthető az alábbi linken:
http://www.dehir.hu/debrecen/huszonot-eves-lett-a-nagyerdei-stadiont-felepito-debreceni-vallalat/2016/10/28/

Forrás: www.dehir.hu
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
A fogadás előtti sajtótájékoztatón
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
Forrás: www.dehir.hu
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
Az egyik legfontosabb munkájuk a Nagyerdei Stadion felépítése volt
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
Forrás: Papp László polgármester úr facebook oldala
Huszonöt éves lett a Nagyerdei Stadiont felépítő debreceni vállalat
Forrás: Papp László polgármester úr facebook oldala
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300