DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Közel ötszáz éves épület felújításával nyert elismerést a HUNÉP
2017-05-16
A debreceni cég két projektje is építőipari nívódíjat kapott: 10 ezer négyzetméteres járásbírósági épület kivitelezése és egy történelmi rekonstrukció kellett a sikerhez.
Közel ötszáz éves épület felújításával nyert elismerést a HUNÉP
Építőipari nívódíjról szóló táblákat avatott Debrecenben a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. Az ÉVOSZ és további nyolc építőipari szervezet által meghirdetett pályázaton a debreceni cég a járásbírósági épület és a Református Kollégium generálkivitelezőjeként nyert.

130 ezer kézzel vetett tégla a díszítésben
A Debreceni Járásbíróság a város igazságszolgáltatási központjának utolsó darabjaként épült meg 2015-ben Koller József tervei alapján egy 3,6 milliárd forintos beruházásban. Kahler Ilona, a Debreceni Törvényszék elnöke az épületen elhelyezett tábla avatásán elmondta, a zárt téglaépület 10 ezer négyzetméteres, 304 helyiségből áll, és 250-en dolgoznak benne. Számos különleges építészeti eleme van: a külső falakat például 130 ezer kézzel vetett tégla díszíti.

Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke évente mintegy ötmilliárd forintot fordítanak bírósági épületek felújítására. Az utóbbi években a debreceni mellett új járásbírósági épületet emeltek Sopronban, megújult a kecskeméti, a pécsi, a veszprémi és a nyíregyházi törvényszék, továbbá a ceglédi, a salgótarjáni, a kalocsai, a nagykátai, a siófoki, a kaposvári és a bonyhádi járásbíróság épülete.

Tavaly is két táblát avatott a HUNÉP
A Debreceni Református Kollégium a magyar történelem egyik emblematikus épülete, itt kapott helyet a Református Hittudományi Egyetem. Az 1538 óta álló négyszögépület Bakó István tervei alapján kapott teljes felújítást. Megújultak a homlokzatok, a nyílászárók, a padlóburkolatok, a tetőszerkezet és a héjalás. Egy új lift beépítésével pedig kiegészült a meglévő öt lépcsőház.
A rekonstrukció során figyelembe vették a műemlékvédelmi, építészeti, kertészeti, tartószerkezeti, elektromos, gépészeti, tűzvédelmi, környezetvédelmi és akadálymentesítési követelményeket, mindez mintaszerűen teljesült a nívódíjt megítélő zsűri értékelése szerint.
A kollégium falán elhelyezett nívódíjtábla avatásán Derencsényi István, a Tiszántúli Református Egyházkerület főjegyzője felidézte: Orbán Viktor miniszterelnök 2013-ban jelentette be Debrecenben, hogy a kormány a reformáció 500. évfordulójáig tízmilliárd forintot biztosít a Református Kollégium és tagintézményei rendbehozatalára.
Szűcs Gyula, a generálkivitelező HUNÉP Zrt. elnök-vezérigazgatója emlékeztetett: több hasonló elismerésben részesültek, a debreceni Nagyerdei Stadion és a helyi Agóra Tudományos Élményközpont épületein tavaly avatták fel a nívódíjtáblákat.

Forrás: http://magyarepitok.hu
Közel ötszáz éves épület felújításával nyert elismerést a HUNÉP
Közel ötszáz éves épület felújításával nyert elismerést a HUNÉP
Forrás: http://magyarepitok.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300