DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

A HUNÉP építi Kelet-Magyarország legnagyobb irodaházát
2017-05-30
Debrecenben épül fel az ötemeletes Forest Offices, amely LEED Gold minősítésre hajt és 22 ezer négyzetméternyi irodateret kínál majd.
A HUNÉP építi Kelet-Magyarország legnagyobb irodaházát
Forest Offices Debrecen néven A kategóriás irodaház épül a Tüzér utca 4-6-ban, azaz a városközponttól 10 percre, zöld környezetben. 22 ezer négyzetméterével Kelet-Magyarország legnagyobb méretű irodaházának számít majd. Az épületet a Bord Építész Stúdió tervezi, a kivitelezést pedig a HUNÉP Zrt. végzi.

A három külön szárnyból álló, öt emeletes komplexum környezetbarát megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel és a LEED Gold minősítésének megfelelő, hatékonyságra fókuszáló megoldásokkal kerül megépítésre, s kétszáz felszíni, illetve mélygarázsbeli parkolóhelyet is kapcsolnak hozzá.

A területre még 2016-ban közbeszerzést írt ki a Civisház Zrt., amely akkoriban 13 ezer négyzetméteres irodaházban gondolkodott. Most a projekt nagyságrendjét a Nagyerdei Stadion volumenéhez hasonlítják. A várhatóan 2018 III. negyedévében átadásra kerülő épület bérbeadását, zöld minősítését és projekttanácsadási munkáit a Colliers International végzi. Az impozáns épületkomplexumot spekulatív fejlesztésként a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. telephelyén építik meg, amely 2500 új munkahelyet jelent majd az SSC szektorban. Az irodaháznak 4000 négyzetméterre már most előszerződése van egy amerikai szoftverfejlesztő céggel.

Már a másodlagos városok is egyértelműen labdába rúghatnak

„Debrecen iránt egyre nagyobb a kereslet az SSC piacon, 2017 februárjában nyertük el ebben a kategóriában az „Év feltörekvő városa” címet egy varsói nemzetközi konferencián” – idézte Papp Lászlót, Debrecen polgármesterét a projektről beszámoló realista.hu.

„Büszkék vagyunk rá, hogy lehetőségünk van egy, a másodlagos városokban egyelőre egyedülálló spekulatív irodafejlesztés megvalósításában együttműködni Debrecennel. Regionálisan egyre erősödik az a trend, hogy a nemzetközi szolgáltatók már nem kizárólag a fővárosokban képzelik el központjaikat” – tette hozzá Ecsődi Miklós a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának társigazgatója.

Forrás: http://magyarepitok.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300