DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
2017-08-31
Ünnepélyes keretek között, Lázár János miniszter jelenlétében szerdán adták át Geszten az általános iskola vadonatúj épületét a tornateremmel együtt, valamint a községi óvodát, konyhát és étkezőt.
Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
Jelentős, összességében több mint 1 milliárd forintos fejlesztés valósult meg a 800 lelkes Geszten, a főutcán, a Kossuth Lajos utcában. A sarkadi járásbeli településen az 1700-as évek óta nem épült közintézmény, eddig mind az intézmények eredetileg más funkciót betöltő épületben működtek.

A magyar kormány fejlesztése révén 800 millió forintból épült a helyi Arany János általános iskolának vadonatúj épület, benne nyolc tanteremmel és egyéb helyiségekkel, tornateremmel, így a Tisza-kastélyból kiköltöző diákok a következő tanévet ott kezdhetik meg. A kétcsoportos óvoda, a konyha és az étkező a közvetlen mellette lévő telken, az önkormányzat beruházásában, 300 millió forintból jöhetett létre.

Négymillió ember él vidéken, a magyar kormány feladata, küldetése mindenkinek lehetőséget teremteni, így a gesztieknek, a sarkadi járásbelieknek, a Békés megyeieknek egyaránt – mondta Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter fontosnak ítélte: az ország déli, keleti része is esélyt kaphasson, mivel az itt élők nem tehetnek arról, hogy a közel 100 éve kötött trianoni békediktátum miatt az ország közepéből a szélére kerültek. Ezt a vidéket Magyarország tartalékának nevezte.

Elmondta: hosszú évtizedeket követően Békéscsabát bekötik a gyorsforgalmi hálózatba, aminek köszönhetően több munkahelyet teremthetnek, egy 500 milliárd forintos projekt révén pedig összekötik a békési megyeszékhelyet Szegeddel és Debrecennel.

Lázár János gratulált a gesztieknek a két fejlesztéshez, a gyerekeknek és szüleiknek pedig azért, hogy kitartottak egy nehéz sorsú közösség mellett; megköszönte a türelmet. A pedagógusokról szólva hozzátette: egy pedagógus képessége, hozzáadott értéke egy olyan helyen mutatkozik meg igazán, ahol a szülők a mindennapi megélhetésért harcolnak. Úgy véli, a Békés megyei szakemberek különleges hivatást, küldetést vállaltak.

A magyar állam újrarendezte a dolgokat, minden a helyére került azt követően, hogy a második világháború után a kommunista rezsim elüldözte Gesztről azt a Tisza-családot – mondta dr. Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára, utalva arra, hogy a rezidenciából szellemi, oktatási és kulturális központ lesz. Kifejtette: emellett egy régi adósságot is törlesztett a magyar állam.

Ugyanis 2013-ban az általános és középiskolák állami fenntartásba kerültek az önkormányzatoktól, megjelent az állami szerep- és felelősségvállalás, igyekeztek mindenhol a minőségi munkához szakmailag és infrastrukturális tekintetben megteremteni a feltételeket. Emlékeztetett: az elmúlt években félezer intézmény újult meg, 38 milliárd forintból 82 projekt futott, tornatermek, tanuszodák épültek. Újabb, 80 milliárd forintos, félezer projektes fejlesztés van napirenden.

A Tisza-család tiszteletéből fakadó összetartó erőt emelte ki beszédében dr. Kovács József országgyűlési képviselő. Óriási lehetőségnek nevezte a geszti fejlesztéseket, a Nagygyanté-Geszt közút korszerűsítését, a Tisza-kriptához vezető rész megújítását többek között. Hangsúlyozta: a település két kiváló államférfit adott az országnak Tisza Kálmán és Tisza István személyében, akik rendre Gesztre tértek haza. Úgy véli, Lázár János vigyázó tekintete ezt követően is Gesztre vetül majd.

Forrás: www.beol.hu
Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
Iskolát, óvodát avatott a miniszter Geszten
Forrás: www.beol.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300