DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

‹‹   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19     ››
(2014-07-14) Varázslatos fényjáték: sikeres volt a ködszínház főpróbája Lezajlott a stadion melletti ködszínház műszaki próbája. Látványos bemutató volt, a Debrecen Televízió közreműködésével.
 
(2014-05-02) Megállt az idő a Nagyerdei Stadionban Három püspök felszentelte az arénát. Kósa Lajos és Orbán Viktor felavatta, majd igazi sztárparádé következett zenével, tánccal és persze focival.
 
(2014-05-02) Bordás Péter tervező elérzékenyült a Nagyerdei Stadionban Nagyon-nagyon büszke – mondta. A HUNÉP Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója pedig úgy fogalmazott, a stadion a karrierje csúcsa. Miniinterjú.
 
(2014-04-22) Fény- és hangáradatban lehetett gyönyörködni a stadion főpróbáján Lenyűgöző élményt adott a Nagyerdei Stadion nyitás előtti főpróbája. Még Dzsudzsák Balázs is csak ámult a látványon...
 
(2014-04-15) Júliusra készül el a mélygarázs és a vízi ködszínház a stadion mellett A tervek szerint halad a mélygarázs építése a Csónakázó-tó helyén. A garázs szerkezete már elkészült, most a tetején kialakítandó medence elkészítésén dolgoznak. Itt többek között ködszínház lesz majd, és egy kivetítőt is elhelyeznek.
 
‹‹   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19     ››
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300