DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

‹‹   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20     ››
(2014-04-11) Júliusra készül el a mélygarázs és a vízi ködszínház a stadion mellett A tervek szerint halad a mélygarázs építése a Csónakázó-tó helyén. A garázs szerkezete már elkészült, most a tetején kialakítandó medence elkészítésén dolgoznak. Itt többek között ködszínház lesz majd, és egy kivetítőt is elhelyeznek.
 
(2014-04-09) Felavatták a Líceum Építőipari Nívódíját hirdető táblát A közelmúltban Építészeti Nívódíjat kapott az EKF a Líceum felújításáért. Az elismerést szerdától egy tábla is hirdeti az épület aulájában.
 
(2014-04-09) A legmagasabb szakmai díjat kapta a debreceni stadiont építő cég Építőipari nívódíjat kapott az egri főiskola felújítása, melynek egyik kivitelezője a HUNÉP Universal Zrt. volt.
 
(2014-04-08) Óriási toronydarukat raknak össze Debrecen belvárosában Jól halad a Debreceni Járásbíróság építése az Ítélőtábla mögötti területen. Az új épület a tervek szerint jövő tavaszra készül el. Hamarosan kezdődik a szerkezet építése.
 
(2014-04-07) Az új Nagyerdei Stadion díszkivilágítását tesztelték Debrecenben Az átadás előtt álló debreceni Nagyerdei Stadion első esti világításpróbája 2014. április 5-én.
 
‹‹   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20     ››
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300