Főoldal - Magunkról / Stratégia

A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája

A HUNÉP Universal Rt (majd Zrt.) a korábbi állami vállalatból átalakulással létrejött gazdasági társaság, mely ma már 100%-ban magánszemélyek tulajdona. A társaság fő célja a megrendelői körének minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása, a vevői elégedettség folyamatos erősítése, melyre egy állandóan növekvő, a piaci pozícióját erősítő, stabil gazdasági háttérrel rendelkező, jól működő társaság alkalmas. A HUNÉP Universal Zrt. egy ilyen vállalat.

Ennek megőrzéséhez szükség van arra, hogy a társaság alkalmazkodni tudjon a piaci elvárásokhoz, a mindig változó gazdasági körülményekhez. Értékes referenciáinkkal folyamatosan bizonyítani szeretnénk, hogy a legnagyobb kihívásnak is meg tudunk felelni.

Az elmúlt években korrekt alapokon működő kapcsolatrendszert alakítottunk ki szűkebb és tágabb környezetünkkel, megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal, és szállítóinkkal. Ennek megőrzése egyik fontos pillér a cég jövőjének építésében, különös tekintettel arra, hogy az Európai Unióhoz történő csatlakozásunkkal az építőipari piacon elkezdődött az erőviszonyok átrendeződése. A megbízható, kipróbált kapcsolatrendszer olyan értéke társaságunknak, amely az európai konkurensekkel szemben számottevő előnyt jelent.

A még mindig nem elég stabil gazdasági környezet miatt, különösen fontos a társaság "több lábon állása", amely a piaci körülmények számunkra előnytelen változásának esetén, mozgásteret biztosíthat a nehéz idők átvészelésére. Ezt részvénytársaságunk az ingatlanfejlesztésben, illetve a hosszú távú ingatlanbefektetésben találta meg.

Ezen a területen az országban is egyedülálló referenciákkal rendelkezünk, és ez olyan lehetőséget biztosít számunkra, amellyel minden körülmények között élni kell.

A társaság struktúráját, felépítését folyamatosan formáljuk, működését javítjuk. A vállalatunknál több éve bevezetett integrált minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer működtetése és karbantartása lehet annak a biztosítéka, hogy a társaság magas színvonalú szolgáltatással feleljen meg az egyre szigorúbb megrendelői igényeknek.

      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300